Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Petrus The Passion 2024 Magazine + The Passion Test
Gratis Petrus The Passion 2024 Magazine + The Passion Test

Doe The Passion Test en ontdek op welk personage uit The Passion jij het meest lijkt. Tijdens de test heb je de mogelijkheid om gratis een Petrus The Passion Magazine aan te vragen. Daarna krijg je de uitslag te zien. De personages uit The Passion hebben elk op hun eigen manier lief. Ontdek wat jouw persoonlijke stijl in de liefde is en wat er misschien nog valt te leren.

The Passion Test

Na het bekijken van de uitslag heb je de mogelijkheid om de volledige uitslag en de link naar The Passion Magazine per e-mail te ontvangen. Lees meer over je liefdesstijl, je valkuilen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan via de mail.

Petrus The Passion Magazine

In het Petrus The Passion Magazine vind je alles over The Passion 2024, persoonlijke interviews met alle hoofdrolspelers (o.a. Angela Schijf, William Spaaij en Robbert Rodenburg) en nog veel meer.

The Passion Live Bezoeken

De route naar het evenemententerrein en de parking staan tijdig aangegeven op de route naar Zeist. Het evenemententerrein van The Passion is uitsluitend toegankelijk via de Slotlaan ter hoogte van de kruising 1e en 2e Hogeweg. Alle andere toegangswegen naar Het Rond zijn afgesloten voor al het verkeer. 

The Passion DVD of CD

Dit jaar is er geen DVD of CD beschikbaar. Vanaf vrijdag 29 maart is de complete muzieklijst beschikbaar met alle nummers uit The Passion 2024. Houd hiervoor YouTube en de socials van The Passion in de gaten.

The Passion op TV

The Passion vindt dit jaar voor de 14e keer plaats, op het Rond in Zeist. De uitzending is op 28 maart, om 20.30 uur bij KRO-NCRV, NPO 1. Voor slechthorenden is het paasverhaal vanaf 20.30 uur te volgen op NPO 1 Extra (tv-kanaal 81, NLZiet en via NPO Start).

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: