Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Geld Terug Actie: Gratis Mora Wereldse Borrel Bites t.w.v. € 4,55

Geld Terug Actie: Gratis Mora Wereldse Borrel Bites t.w.v. € 4,55

Geld Terug Actie: Gratis Mora Wereldse Borrel Bites t.w.v. € 4,55
de actie is vroegtijdig stopgezet

Probeer nu gratis een verpakking Mora Wereldse Borrel Bites t.w.v. € 4,55 (oven & airfryer). Verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Mora Italian Style Risotto Bites
  • Mora Japanese Style Teriyaki Bites
  • Mora Mexican Style Salsa Bites

Download de Tikkie app, en bekijk onder ‘Acties’ deze actie. Koop een verpakking Mora Wereldse Borrel Bites t.w.v. € 4,55 bij Albert Heijn, Jumbo, Boon, Coop, Deka, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders en Plus. Scan de kassabon met de Tikkie app. De terugbetaling zal binnen 5 seconden gedaan worden.

Deze actie en loopt van 30 januari t/m 12 maart 2023, maar zodra de maximaal te vergeven actiekortingen is bereikt, kan de actie stopgezet worden. Indien dit het geval is zal dit gemeld worden in de Tikkie app. Dit zijn de actievoorwaarden. In de actievoorwaarden staat een verkeerde actieperiode en geld terug bedrag, de actie loopt t/m 12 maart. Tikkie heeft ons aangegeven dit aan te gaan passen.

Let op: Online aankopen zijn uitgesloten van deze actie! Controleer altijd voor aankoop of de actie nog beschikbaar is.

Mijn kassabon werkt niet?

Het gebeurt soms dat de scanner de kassabon niet goed of niet volledig kan lezen. Om het probleem op te lossen, kan je deze tips proberen. Vaak lukt het scannen van de kassabon dan wel. Is het probleem dan nog niet opgelost? Gebruik dan het formulier/knop onderaan de pagina waar de tips staan.

Afgelopen

Advertentie: