Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Tot € 1.000,- Vroegboekkorting bij Corendon + Gratis Parkeren
Tot € 1.000,- Vroegboekkorting bij Corendon + Gratis Parkeren

Het zijn de Vroegboek weken bij Corendon met de allerhoogste vroegboekkortingen: tot wel meer dan € 1.000,- per boeking! Nu boeken met laagste prijsgarantie betekent nóg meer keuze. Gratis omboeken tot 8 dagen voor vertrek.

Gratis Parkeren Corendon

En boek je jouw volgende vakantie met vertrek vanaf Brussel, Maastricht of Groningen, dan parkeer je GRATIS bij de luchthaven. Wel zo voordelig.

Laagsteprijsgarantie Corendon

Heb je bij een andere reisorganisatie je vakantie tegen een lagere prijs gespot, dan krijg je van Corendon het verschil terug mét een bonus van 20 euro per boeking!

Gratis omboekgarantie Corendon

Boek tot en met 23 januari 2023 jouw volgende vakantie met vertrek tot en met 31 oktober 2023 en profiteer GRATIS van de Flexibele Omboekgarantie. Je kan dan tot 8 dagen voor vertrek gratis je vakantie omboeken.

Geld Terug Garantie Corendon

Als Corendon een geboekte pakketreis vanwege een rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Zal Corendon de (aan)betaling terugbetalen binnen twee weken nadat het rekeningnummer van de boeker bekend is bij Corendon. Er zal dus geen voucher worden uitgegeven. 

Gratis annuleren

Heb je een vakantie op het oog, maar wil je nog even bedenktijd? Geen probleem! Boek alvast je reis zodat je zeker bent van de prijs en beschikbaarheid. Zie je uiteindelijk toch af van de reis, dan heb je in veel gevallen de mogelijkheid om binnen 2 dagen je boeking gratis te annuleren.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: