Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Tot 20% korting op (aanvullende) Zorgverzekering + Gratis Verzekerd tegen Tandongevallen
Tot 20% korting op (aanvullende) Zorgverzekering + Gratis Verzekerd tegen Tandongevallen
Gratis Leuk & Gezond Waardebon van € 40,-

Bespaar tot € 140,- per persoon op jouw zorgverzekering! Profiteer van maximaal 20% korting op alle aanvullende verzekeringen bij het zorgcollectief van VGZ en United Consumers. Bereken vrijblijvend online de korting & premie. Overstappen gaat heel eenvoudig met de gratis opzegservice.

Gratis Tand Ongevallen Verzekering

Kies je voor een aanvullende verzekering  en/of een aanvullende tandartsverzekering dan ontvang je er gratis een Tand Ongevallen Verzekering bij. Met de Tand Ongevallen Verzekering ben je tot maximaal € 10.000 verzekerd voor tandheelkundige kosten na een ongeval.

Leuk & Gezond waardebon t.w.v. € 40,00

Iedereen die kiest voor de UnitedConsumers zorgverzekering een waardebon van € 40,00 voor de Leuk & Gezond shop. Hier vind je producten die jou kunnen helpen bij een leuk en gezond leven. Denk bijvoorbeeld aan een blender voor gezonde smoothies, een elektrische tandenborstel voor een sterk gebit of een wake-up light waarmee u op een natuurlijke manier wordt gewekt. De waardebon ontvang je vanaf 1 februari.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: