Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis 29 Vega Recepten + Kans op mooie prijzen

Gratis 29 Vega Recepten + Kans op mooie prijzen

Gratis 29 Vega Recepten + Kans op mooie prijzen

Ga de uitdaging aan om in de maand februari lekker vega te eten. Februari is een korte maand, eitje dus! Door mee te doen aan VegaFeb, maak je bovendien kans op mooie prijzen zoals kookboeken, maaltijdboxen en boodschappentegoed!

VegaFeb Prijzen

  • 3 x Ekomenu maaltijdbox + Voel je lekker Energiek programma,
  • 10 x Crisp boodschappentegoed t.w.v. €50
  • 10 x kookboeken (keuze uit: Pien Laat Haar Eten Zien vol. 2, Groenvoer en De Groene Bakplaat),
  • 3 x een hakmolen van Kitchenaid
  • 2 x koksmessen en
  • 5 x een abonnement op Lekker Vega magazine

Vegetarische Recepten & Korting Ekoplaza

Je ontvangt vanaf 1 februari 29 heerlijke gevarieerde recepten. Met de favoriete vegetarische recepten van Ekoplaza, Ekomenu, Veggilaine & méé. De eerste 3 weken ontvang je wekelijks een e-mail met daarin een boodschappenlijst en de recepten, in de vierde week krijg je dagelijks een e-mail. De laatste week van VegaFeb staat namelijk in het teken van de samenwerking met Ekoplaza. Verwacht heerlijke recepten en korting op producten in alle Ekoplaza winkels.

Goed voor jouw gezondheid

Door minder vlees te eten geniet je van voordelen als afvallen, een betere bloedsomloop en betere slaap. Bovendien is bewezen dat vegetariërs minder kans hebben op hart- en vaatziekten. Hoe langer je doorzet, des te energieker je je zult voelen.

Goed voor de natuur

De impact op de natuur is ook enorm. Want eet je één maand geen vlees dan bespaar jij maar liefst 37.000 liter water, méér dan 40 kilogram CO2, 64 vierkante meter land en het leven van tenminste 1 dier.

De Nederlandse Vegetariërsbond.

VegaFeb is een initiatief van De Nederlandse Vegetariërsbond. Zij willen iedereen laten proeven van die rijke, gezonde vegetarische (en plantaardige) keuken. Zij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch én plantaardig eten.

Afgelopen

Advertentie: