Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Win prijzen met McDonald's Golden Games
Win prijzen met McDonald's Golden Games

Speel toffe games en strijd elke week samen tegen andere teams voor de winst. Want hoe hoger jouw team eindigt, hoe meer kans je maakt op mega toffe prijzen. Versla je rivalen elke week opnieuw en speel om de 2 weken een nieuwe game.

Weekprijzen

  • 5x XBOX Series S + Gamepass t.w.v. € 269,-
  • 40x Grimace Floatie t.w.v. € 149,95
  • 40x McDonald's Heritage Handdoek t.w.v. € 25,-
  • 5x Salora Airtable t.w.v. € 40,-

Meedoen
Klik op de McDonald’s Golden Games banner in de McDonald’s App. Doorloop daarna het introductiescherm en selecteer een team (Hamburglar, Birdie, Grimace, Officer Big Mac), waarmee je gaat spelen.

Minispellen

  • Hamburglar: loop zo lang door als je kan, en ontwijk alle obstakels. Scoor onderweg zoveel mogelijk punten.
  • Nugget Jump: loop zo lang door als je kan, en ontwijk alle obstakels. Scoor onderweg zoveel mogelijk punten.

Winnende team
Iedere week geeft McDonald’s alle Appgebruikers met een account de kans om éénmaal het mini-spel te spelen. Elke week staat 1 van de 4 teams bovenaan het leaderboard. Onder alle deelnemers van het winnende team worden de winnaars geloot middels 1 trekking. In totaal zijn er dus 4 trekkingen.

Looptijd
De actie loopt van 7 mei 09:00 tot en met 4 juni 2024 om 06:59 uur. Iedere week vangt aan op dinsdag 00.00 uur en loopt tot de maandag om 23:59 uur van de volgende week.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: