Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Youbahn Flexibele Bijbaan + Kans op prijzen t.w.v. € 350,- & Omafiets t.w.v. € 200,-
Youbahn Flexibele Bijbaan + Kans op prijzen t.w.v. € 350,- & Omafiets t.w.v. € 200,-

Blut? Vind bij Youbahn jouw bijbaan. Je bepaalt steeds zelf waar, wanneer en hoeveel jij wil werken. Je reageert namelijk op shifts die passen in jouw agenda. Ga aan de slag in een callcenter, de horeca, bij events, logistiek en bezorging, officesupport of doe promotiewerk. Je bent tijdens het werk verzekerd, bouwt vakantiedagen op en krijgt natuurlijk vakantiegeld.  Salaris wordt elke week uitbetaald.

Reageer op minimaal 1 shift in de periode van 8 juni t/m 9 augustus en maak automatisch kans op toffe prijzen t.w.v. € 350,- en een omafiets t.w.v. € 200,-. Deze actie kan je halverwege de pagina vinden, onder de kop ‘Yes! Dé oranje sportzomer is begonnen’.

Youbahn Prijzenpakket

Een Youbahn-voetbal, een Youbahn-sweater, een oranje SeatZac, een oranje badlaken, een oranje Youbahn waterfles, een SneakerBaas cadeaubon t.w.v. € 50,-, 25 bussen oranje Pringles, een Thuisbezorgd bon t.w.v. € 50,-, het EK- shirt van Nederland en een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: