Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
NS Dagretour Dal voor € 17,50

NS Dagretour Dal voor € 17,50

NS Dagretour Dal voor € 17,50

Met de Dagretour Dal reis je voor € 17,50 naar elk station in Nederland (en weer terug). Het Dagretour Dal is te koop t/m 31 augustus en geldig t/m 30 september 2021. Uitgezonderd 3, 4 en 5 september. Deze actie is beschikbaar als e-ticket. Je kan het ticket uitprinten of tonen op een smartphone (via de NS-app).

Wat zijn daluren?

Het Dagretour Dal is alleen geldig in de daluren: op doordeweekse dagen van 00.00 tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen de hele dag. Je mag alleen tijdens die tijden in de trein zitten.

Geldigheid bij andere treinvervoerders?

Het Dagretour Dal is geldig in alle binnenlandse treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net. En in QBuzz. Het Dagretour Dal is niet geldig in Thalys, Eurostar en NightJet. Voor de treinen Intercity direct en ICE International betaal je vooraf een toeslag.

Reisdatum & Traject

Weet je nog niet wanneer je gaat reizen? Kies dan 'Reisdatum en traject later kiezen'. Vervolgens ontvang je een e-mail met daarin een link naar je persoonlijke pagina waarop je tot 30 september 2021 een reisdatum en traject kunt kiezen en je treinkaartje kan downloaden.

Afgelopen

Advertentie: