Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Cadeaubonnen voor jouw mening
Gratis Cadeaubonnen voor jouw mening
+ kans op 2 Bioscoopbonnen

Jij hebt als consument vast wel een mening over roken op het terras, beslissingen in de Tweede Kamer of over plastic verpakkingen. Beoordeel ook tv-programma's. Voor je het weet, heb je een cadeaubon te pakken om iets leuks uit te zoeken (van o.a. Bol.com, fonQ, HEMA, ICI Paris XL, Pathé en Zalando). Je kan ook aan goede doelen doneren. Hoe langer een enquête is, hoe meer punten je ervoor krijgt. 

Wat doet StemPunt?

Nadat je een enquête hebt ingevuld, vertaalt StemPunt je antwoorden naar directe verbeterpunten voor organisaties en bedrijven. Vaak worden deze onderzoeksresultaten gepubliceerd in kranten of op internet en soms zie je directe verandering terug in een product dat je koopt. StemPunt is het panel van onderzoekbureau Motivaction International uit Amsterdam. StemPunt gaat zorgvuldig om met jouw privacy.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: