Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Allesvoorniks.nl Jaarfoto 2021 met alle Gratis Producten/Samples/Geld Terug Acties
Allesvoorniks.nl Jaarfoto 2021 met alle Gratis Producten/Samples/Geld Terug Acties

Op deze jaarfoto zie je alle gratis producten & proefmonsters die wij zelf in 2021 hebben verzameld. Op onze Facebookpagina staat een grotere versie van de foto. Neem vlug een kijkje en vergeet niet om de foto leuk te vinden & te delen! :)

Allesvoorniks Jaarfoto 2021

Waarom worden deze artikelen verzameld?
Om te controleren of acties goed werken en de artikelen echt aankomen doen wij zelf mee met alle acties die geplaatst worden. Soms werkt iets niet goed, dan wordt er gewacht met plaatsen totdat alles goed werkt.

Wat zie ik op de foto?
Op deze jaarfoto zie je alle gratis producten & proefmonsters die wij zelf in 2021 hebben verzameld. Zoals je ziet valt er een heleboel te besparen en uit te proberen. Zelf bestel je natuurlijk alleen wat je nodig hebt en wil uitproberen. 

Dan krijgen jullie zeker een hoop spam?
Van ongewenste reclame hebben wij geen last. Is ook niet toegestaan in Nederland. Acties die wij niet vertrouwen worden niet geplaatst. Soms moet je bij het aanvragen van een product lid worden van een nieuwsbrief, maar uitschrijven is dan ook snel geregeld. Onderaan (of bovenaan) staat vaak een link om uit te schrijven.

Tip: gebruik een apart e-mailadres en geef bijvoorbeeld een schuilnaam op.

Wat doen jullie met alle producten?
Als wij de producten niet zelf kunnen gebruiken dan zorgen we ervoor dat ze op een goede bestemming komen.

Is er ook een grotere versie van de foto?
Op onze Facebookpagina staat een grotere versie van de foto ingesteld als omslagfoto. Ook vind je daar jaarfoto's van voorgaande jaren. Neem vlug een kijkje en vergeet niet om de foto leuk te vinden & te delen! :-)

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: