Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Geld Terug Actie: Gratis KitKat Mini Mix t.w.v. € 3,49

Geld Terug Actie: Gratis KitKat Mini Mix t.w.v. € 3,49

Geld Terug Actie: Gratis KitKat Mini Mix t.w.v. € 3,49

Tikkie is 7 jaar! Daarom trakteren ze op een gratis zak KitKat Mini Mix. Download de Tikkie app, en bekijk onder ‘Acties’ deze actie. Koop een verpakking bij een supermarkt. Scan de kassabon met de Tikkie app. De terugbetaling zal binnen 5 seconden gedaan worden.

De actie loopt uiterlijk t/m 9 juli 2023. Zodra de maximaal te vergeven actiekortingen is bereikt, zal de actie stopgezet worden. Indien dit het geval is zal dit gemeld worden in de Tikkie app. Dit zijn de actievoorwaarden

Let op: Online aankopen zijn uitgesloten van deze actie! Controleer altijd voor aankoop of de actie nog beschikbaar is.

Deelnemende supermarkten: AH, Jumbo, Plus, Dirk, Deka, Coop, Hoogvliet, Jan Linders, Nettorama, Boni, Boon, Poeisz en Spar.

Kitkat Mini mix

Nestle Kitkat mini mix is een mix van mini chocoladerepen gemaakt van krokante wafel omhuld met een verrukkelijke laag chocolade in vijf heerlijke smaken. Have a break, have a kitkat. Deze verpakking bevat 14 individueel verpakte mini's, ideaal om te delen

Mijn kassabon werkt niet?

Het gebeurt soms dat de scanner de kassabon niet goed of niet volledig kan lezen. Om het probleem op te lossen, kan je deze tips proberen. Vaak lukt het scannen van de kassabon dan wel. Is het probleem dan nog niet opgelost? Gebruik dan het formulier/knop onderaan de pagina waar de tips staan.  Je kan ook contact opnemen met Tikkie via Whatsapp.

Afgelopen

Advertentie: