Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Energie tegen Inkoopprijzen
Energie tegen Inkoopprijzen

Bij Frank Energie betaal je de inkoopprijs. Dat is dezelfde prijs als waar alle grote energiemaatschappijen hun gas en stroom voor inkopen. Die brengen ze in rekening zonder marge! Ze verdienen alleen aan de maandelijkse vaste vergoeding van € 5,- per product/maand.

Voor gas verandert de prijs elke dag en voor stroom elk uur. Zo zit je bij Frank niet vast aan een hoog jaartarief en kun je extra besparen door je verbruik te verschuiven naar de goedkope uren. De energie wordt opgewekt uit Nederlandse zon- en windparken. De CO2-uitstoot van je gasverbruik wordt gecompenseerd.

Werkelijke kosten

Ze werken met een dynamisch termijnbedrag. Dat wil zeggen dat ze elke maand je termijnbedrag opnieuw vaststellen op basis van je verwachte verbruik en de verwachte prijzen. Je betaalt daardoor in de winter meer en in de zomer minder dan het gemiddelde termijnbedrag. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Om de prijzen met die van de andere leveranciers te kunnen vergelijken tonen ze je de verwachte kosten per maand.

Inzicht & Opzeggen zonder boete

Je krijgt altijd inzicht in je kosten en je verbruik. Je kan opzeggen wanneer je wilt, zonder opgaaf van reden en zonder boete.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: