Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Bezorging van Amazon.nl naar PostNL afhaalpunten
Gratis Bezorging van Amazon.nl naar PostNL afhaalpunten

Bij Amazon is het mogelijk om jouw bestelling (ook onder de € 20,-) gratis af te halen bij een PostNL afhaalpunt. Deze optie wordt zichtbaar tijdens het afrekenen. Kies hiervoor een optie onder Een afhaallocatie bij jou in de buurt zoeken’. Deze optie is niet beschikbaar indien jouw pakketje te zwaar of te groot is. 

Afhankelijk van het afhaalpunt en de beschikbaarheid ervan worden de bezorgopties weergegeven die van toepassing zijn op je bestelling. Nadat je pakket is bezorgd bij het afhaalpunt, ontvang je een e-mailbericht met je afhaalinstructies. 

Als er momenteel geen afhaalpunten bij jou in de buurt zijn, zie je een bericht met de melding dat er 'geen afhaalpunten zijn gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria' wanneer je een afhaalpunt zoekt. Selecteer dan een alternatief adres om je bestelling te plaatsen. We raden je aan om de volgende keer dat je een bestelling plaatst, opnieuw te zoeken om te kijken of we een nieuwe locatie bij jou in de buurt hebben toegevoegd.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: