Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Cast Iron Weekendtas, Thierry Mugler Sporttas of Dstrezzed Shopper t.w.v. € 99
Gratis Cast Iron Weekendtas, Thierry Mugler Sporttas of Dstrezzed Shopper t.w.v. € 99

Ontvang nu een luxe tas t.w.v. € 99 die stijl en klasse uitstraalt, gratis bij een JFK halfjaarabonnement. Kies uit de Cast Iron Weekendtas, Thierry Mugler Sporttas of Dstrezzed Shopper. Deze deal scoor je voor slechts € 29,95 (t.w.v. € 129,80). Wacht niet te lang, want op = op!

JFK Magazine

Het lekkerste magazine voor mannen over alles dat mannen boeit. Join the club!

Als abonnee van JFK krijg je meer voordeel. Zo ontvang je automatisch elke maand de digitale editie van het nieuwste nummer in je mailbox, naast de glimmende papieren versie die door je brievenbus ploft. De een voor op de bank of in de wc, de ander als je onderweg bent. Verder ben je altijd voordeliger uit met een abonnement dan wanneer je JFK in de winkel koopt.

Opzeggen JFK Abonnement

Je kunt je abonnement opzeggen door te mailen naar service@jfk.men of bellen naar +31 20 760 31 41 . Geef hierbij je gegevens door en meld dat je je abonnement wilt opzeggen.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: