Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Dagje Uit: Campina Boerderij Dagen 2024
Gratis Dagje Uit: Campina Boerderij Dagen 2024

Er is van alles te zien en beleven tijdens de Campina Boerderij Dagen op vrijdag 10 mei (de dag na Hemelvaart) en maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag). Meer dan 76 boerenfamilies van 10:00 tot 16:00 uur hun staldeuren voor publiek. De toegang is gratis, maar meld je van te voren wel even aan.

Wat is er te doen?

Voor jong en oud is er weer van alles te zien en te beleven. Bij aankomst op de boerderij krijgen kinderen gratis een Campina Doeboek mee vol met leuke weetjes en spelletjes en uitleg over de Open Boerderijdagen en de activiteiten. Voor kinderen zijn er verschillende spelactiviteiten, zoals o.a. een melkpak bowlen, een puzzel maken met zonnepanelen, schminken, tegen elkaar strijden in een 'melkweg race' en deelnemen aan een blinde proeverij bij de zuivelbar. De boer laat bijvoorbeeld aan de hand van leuke spelactiviteiten zien hoe melk van de grazende koeien in de wei terecht komt in het glas thuis op tafel. Daarnaast tonen melkveehouders aan de hand van speelse en leerzame activiteiten wat zij doen op het gebied van duurzaamheid. 

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: