Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis optreden Emma Heesters + Gratis Shoeby Goodiebag

Gratis optreden Emma Heesters + Gratis Shoeby Goodiebag

Gratis optreden Emma Heesters + Gratis Shoeby Goodiebag

Westfield Club Members (lid worden is gratis) kunnen gratis kaarten bemachtigen voor het 'Christmas Starts Here!' evenement op 16 november bij Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Met exclusief optreden van Emma Heesters.

Als lid ontvang je via de nieuwsbrief een link om de kaarten te claimen. Na het claimen van jouw kaarten ontvang je alle details over het ophalen van jouw persoonlijke toegangsbandjes in een aparte e-mail. Bovendien maken de eerste 10 mensen met hun +1 die hun kaarten op komen halen op de dag van het event kans op een Meet & Greet met Emma Heesters.

Shoeby Goodiebag

Ook lanceert Shoeby samen met Nicolette van Dam haar nieuwe mini-me party collectie. Ter ere van deze lancering zal er op donderdag 16 november omn 15:00 een exclusieve fashionparty bij Shoeby plaatsvinden. En als jij er snel bij bent, kun je ook nog een leuke verrassing krijgen: de eerste 50 mensen die hun polsbandjes voor Christmas Starts Here op komen halen op 16 november krijgen een Shoeby goodiebag! De polsbandjes liggen vanaf 12:00 uur klaar op 16 november.

Afgelopen

Advertentie: