Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis samples Petit&Joli Natural Baby Care
Gratis samples Petit&Joli Natural Baby Care

Het is altijd fijn om een nieuw verzorgingsproduct eerst te proberen om het te voelen, te ruiken en te kijken of de huid van je kindje er ook blij mee is. Daarom kan je gratis 2 testers aanvragen: Baby Badolie en/of Baby Haar & Body Shampoo. Kijk onder het kopje 'Stuurt Petit&Jolie ook testers op?' voor het e-mailadres.

Alle ingrediënten die Petit&Jolie gebruikt voor zijn producten zijn van oorsprong uit natuurlijk ingrediënten afkomstig zoals planten, bloemen en kruiden.

Baby Badolie 

De badolie reinigt de huid op een milde wijze tijdens het bad. De volle emulsie heeft een zeer verzorgende werking waardoor de huid na het bad zacht en soepel aanvoelt. Hierdoor is de badolie geschikt voor baby’s en kinderen met een (zeer) droge huid. Het rozemarijn extract zorgt tevens voor extra ontspanning.

Baby Haar & Body Shampoo

Petit&Jolie Haar&Body Shampoo reinigt en verzorgt de huid en het haar op een milde wijze. De speciale samenstelling zorgt voor een soepele huid en voorkomt uitdroging. De shampoo is geschikt voor kinderen van 0 tot 10 jaar met een droge – en gevoelige huid.

Mededeling: De website kan soms wat traag reageren. Probeer het dan na een paar minuten opnieuw.

Afgelopen

Advertentie: