Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Aanbieding: Magazine naar keuze voor € 7,50 per maand
Aanbieding: Magazine naar keuze voor € 7,50 per maand

Tijdelijke actie: Krijg 1 Libelle, Margriet, AutoWeek, Donald Duck, Flair, Story, Tina, VTWonen, Veronica Superguide of Kidsweek thuisbezorgd voor € 7,50 per maand. Altijd opzegbaar. Dus zelfs als de korting nog loopt. De korting geldt voor maximaal 6 maanden.

Als proefabonnee of vaste abonnee lees je je tijdschrift ook op je tablet of telefoon. Na je aanmelding kun je meteen beginnen met lezen, zelfs de edities tot 3 maanden terug. Je krijgt het magazine uiteraard ook thuisbezorgd.

Is deze actie altijd opzegbaar?

Ja. Je kan altijd opzeggen, dus zelfs als de actie nog loopt. Bel hiervoor met de klantenservice: 088-5500113.

Wat betaal ik na de actie?

Het eerste halfjaar ontvang je jouw magazine voor slechts 7,50 per maand. Daarna loopt de actie door en geniet je nog een jaar lang van extra korting: Libelle, Margriet, AutoWeek, Donald Duck, Flair, Tina en Story zijn dan afgeprijsd naar 15,- per maand. Kidsweek, vtwonen en Veronica Superguide zijn dan slechts 10,- per maand. Pas na 1,5 jaar betaal je het reguliere tarief. De genoemde magazines zijn bovendien altijd opzegbaar. 

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: