Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Speurtochtpakket van OERRR
Gratis Speurtochtpakket van OERRR

Ontdek jouw OERRRkracht met het gratis speurtochtpakket van OERRR. Ga buiten op avontuur met uitdagende opdrachten! De bijdrage in de verzendkosten is vrijwillig maar wordt erg gewaardeerd. 

Vervelen is geen optie tijdens de herfstvakantie. Ga lekker naar buiten en zet je eigen speurtocht uit. Doe de uitdagende opdrachten en test je OERRR kracht. Bouw een hut, klim in de hoogste boom en stamp in de diepste plas. Samen met je vrienden ga je de strijd aan om zo veel mogelijk bliksemschichten te verzamelen. Verzamel ze allemaal en ontdek jouw OERRRkracht score. Je kan het overal doen: in je eigen buurt, het park of in het bos.

Wat is OERRR?

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten en inspireert kinderen om de natuur in te gaan. Ze beleven de mooiste avonturen en ontdekken hoe ze de natuur en dieren kunnen helpen. Samen zorgen we voor de natuur in Nederland.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: