Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Stickers Maximumsnelheid (15, 30, 50 of 60)
Gratis Stickers Maximumsnelheid (15, 30, 50 of 60)

Breng met de Veilig Verkeer Nederland stickeractie op een verrassende manier de maximumsnelheid in jouw straat onder de aandacht. Deel 15, 30, 50 of 60 km-stickers uit in je buurt en plak ze op bijvoorbeeld de kliko's.

Er is informatie met stappenplan beschikbaar in de digitale toolkit. Na het aanmelden voor de Toolkit kan je een onveilige verkeerssituatie aanmelden (en in jouw buurt bekijken). Reageer op de automatische mail met de vraag of je in actie wilt komen. Alleen dan zal er persoonlijk contact met je worden opgenomen. Een VVN-medewerker geeft je advies over de verschillende buurtacties. Als de VVN Stickeractie inderdaad de meest geschikte actie is, ga je verder en vraag je de materialen aan. Veilig Verkeer Nederland stuurt je dan een gratis pakket stickers toe.

Deze actie werkt goed, omdat de containers maar één- of tweewekelijks zichtbaar zijn langs de weg. Het went niet, zoals met vaste verkeersborden en daarom blijven ze opvallen! Bovendien zal iedereen die de sticker op de eigen kliko heeft geplakt, zelf minder geneigd zijn om te snel te rijden.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: