Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Bespaar € 2,50 per Tankbeurt met United Consumers Tankkaart
Bespaar € 2,50 per Tankbeurt met United Consumers Tankkaart
korting tot 23 cent per liter

Bespaar op de dure brandstof! Vraag gratis de tankkaart van United Consumers aan en ontvang daarmee extra korting op elke liter brandstof (dat is al snel € 2,50 per tankbeurt). Tanken kan bij ruim 600 bemande tankstations in heel Nederland en geldt voor alle brandstoffen. Je betaalt een bijdrage van € 5,- voor de verzendkosten als je binnen zes maanden na ontvangst niet minimaal 250 liter met de UnitedConsumers tankkaart tankt (is gemiddeld 42 liter per maand, 1 a 2 tankbeurten).

De korting is tot € 0,15 korting per liter op de adviesprijs. Bij LPG kan dat oplopen tot zelfs € 0,20 korting per liter. Daarnaast krijg je ook nog een extra korting. De hoogte hiervan is afhankelijk van de prijs die het tankstation vraagt en kan oplopen tot € 0,03 per liter. De korting wordt opgebouwd in een persoonlijk bespaartegoed en dit gespaarde bedrag kan je laten uitkeren wanneer je dat wilt.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: