Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis tickets De Nationale Carrièrebeurs + Gratis LinkedIn Foto

Gratis tickets De Nationale Carrièrebeurs + Gratis LinkedIn Foto

Gratis tickets De Nationale Carrièrebeurs + Gratis LinkedIn Foto

De Nationale Carrièrebeurs is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals. Deze vindt dit jaar plaatst op vrijdag 14 en zaterdag 15 april. Tijdens De Nationale Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen en kun je ook kosteloos één of meerdere van de ruim 80 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers presentaties bijwonen in de Amsterdam RAI.

De 25ste editie van De Nationale Carrièrebeurs wordt op vrijdag 14 april om 10.00 geopend door hét 'power couple' van Nederland: Nicolette van Dam en Bas Smit! Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax zal de host zijn van de 25ste editie van De Nationale Carrièrebeurs!

Op vrijdag 14 april blaast - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl kunnen de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Dans en zing mee op de populaire hits als 'Amsterdam' en 'Automatisch'. Emma Heesters zal de 25ste editie van De Nationale Carrièrebeurs op spectaculaire wijze afsluiten met een knallend optreden.

Gratis Linkedin foto

Tijdens De Nationale Carrièrebeurs 2023 kun je gratis een professionele Linkedin profielfoto laten maken.

Afgelopen

Advertentie: