Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Webinar: Omgaan met gedrag en emoties bij jonge mensen met dementie

Gratis Webinar: Omgaan met gedrag en emoties bij jonge mensen met dementie

Gratis Webinar: Omgaan met gedrag en emoties bij jonge mensen met dementie

Neem op dinsdag 23 februari van 20:00 tot 21:00 via Zoom gratis deel aan de live webinar “Omgaan met veranderend gedrag en emoties bij jonge mensen met dementie”. Registreren kan t/m 17 februari.  Je krijgt dan een ontvangstbevestiging van je inschrijving en enkele dagen vooraf krijg je een Zoomlink en een wachtwoord via e-mail. 

Veranderingen in gedrag en emoties bij dementie op jonge leeftijd kunnen een groot effect hebben op de persoon met dementie én op de personen in de omgeving. Hoewel er veel overeenkomsten zijn met dementie op oudere leeftijd zien we ook veel verschillen. Op jongere leeftijd is een ander samenspel in factoren die deze veranderingen in gedrag en emoties veroorzaken en ook is er een verschil is in impact die deze veranderingen met zich meebrengt.

Christian Bakker gaat hierop dieper in en bespreekt aangrijpingspunten in het omgaan met deze veranderingen. Als luisteraar kan je via de chatfunctie vragen stellen aan de spreker.

Dit webinar richt zich tot iedereen die te maken heeft met dementie op jonge leeftijd: jonge mensen met dementie, hun familie, vrijwilligers en buddy’s, professionals, studenten en docenten in de thuiszorg, ziekenhuizen, residentiële woonvormen, etc.

Afgelopen

Advertentie: