Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis Zelftesten voor Studenten (HBO, WO & MBO)

Gratis Zelftesten voor Studenten (HBO, WO & MBO)

Gratis Zelftesten voor Studenten (HBO, WO & MBO)

Studenten en medewerkers van deelnemende instellingen in het HBO en WO kunnen vanaf 5 mei 10:00 inloggen en zelftesten aanvragen. Deze worden dan kosteloos thuisbezorgd. Voor het MBO komen zelftesten in de loop van mei beschikbaar.

De zelftest is een test die je zelf kan afnemen om snel te zien of je besmet bent met het coronavirus. Door jezelf te testen wordt een besmetting (eerder) gesignaleerd en voorkomt dat je het virus ongemerkt verder verspreidt.

HBO & WO

Als jouw instelling meedoet. Kan je vanaf 5 mei 10:00 een aanvraag doen als je student of medewerker in het hoger onderwijs bent.

MBO

In de loop van juni kan je een aanvraag doen voor de zelftest doen als je student of medewerker bent in het middelbaar onderwijs.

Indien jouw instelling NIET meedoet met deze aanvraagportal zal deze de zelftest zelf verspreiden. Voor meer informatie kan je hiervoor terecht bij je eigen instelling.

Deze website is een initiatief van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Surf, Vereniging Hogescholen en VSNU.

Afgelopen

Advertentie: