Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Solidaridad Magazine 'Bitter Sweet' voor € 1,-
Solidaridad Magazine 'Bitter Sweet' voor € 1,-

Update: Het magazine is niet meer gratis aan te vragen, er geldt nu minimaal een donatie van € 1,-

Solidaridad brengt het magazine 'Bitter Sweet' uit, kook lekker met duurzame gerechten. Met de verhalen achter de ingrediënten van je desserts. De koffieboeren, en theeplukkers die jouw dessert mogelijk maken. De hoofdingrediënten in deze heerlijke toetjes komen namelijk allemaal uit tropische gebieden: banaan, ananas, chocolade, koffie en thee. Solidaridad sprak met boeren die deze ingrediënten verbouwen én geven je shoptips voor eerlijke producten.

Solidaridad is een goed doel en zou een donatie erg waarderen. Jouw donatie komt namelijk direct ten goede aan de boeren en andere makers van de ingrediënten in de recepten. Van elke euro gaat 92 eurocent direct naar projecten (o.a. trainingen voor Peruaanse koffieboeren over hoe zij hun oogsten kunnen vergroten ondanks klimaatverandering,  zorgen voor verbetering van werkomstandigheden in kledingfabrieken en afspraken met bedrijven dat zij een eerlijke prijs betalen voor de producten die ze inkopen). Van de overige 8 cent betalen ze o.a. het kantoor, medewerkers en website.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: