Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Geld Terug Actie: Gratis Mentos Pure Fresh (of € 3,- korting)

Geld Terug Actie: Gratis Mentos Pure Fresh (of € 3,- korting)

Geld Terug Actie: Gratis Mentos Pure Fresh (of € 3,- korting)
in verpakking van karton

Probeer nu gratis Gratis Mentos Pure Fresh (of met € 3,- korting). Download de Tikkie app, en bekijk onder ‘Acties’ deze actie. 

Download de Tikkie app, en bekijk onder ‘Acties’ deze actie. Koop Mentos Pure Fresh (kartonnen verpakking) bij een supermarkt. Scan de kassabon met de Tikkie app. De € 3,- terugbetaling zal binnen 5 seconden gedaan worden.

Mentos Pure Fresh is deze week in de aanbieding bij Hoogvliet (winkels) voor € 2,99. Na de € 3,- retour van Tikkie, heb je dit artikel dus gratis.

  • Mentos Gum Pure Fresh – Fresh Mint 80 pieces
  • Mentos Gum Pure Fresh – Aardbei 80 pieces
  • Mentos Gum White Sweet Mint - 110 pieces
  • Mentos Gum White Green Mint - 110 pieces

Let op: Online aankopen zijn uitgesloten van deze actie! Max 1 actie per bon.

Deze actie en loopt van 28 maart t/m 3 juli 2022, maar zodra de maximaal te vergeven actiekortingen is bereikt, kan de actie stopgezet worden. Indien dit het geval is zal dit gemeld worden in de Tikkie app. Dit zijn de actievoorwaarden van de Mentos Pure Fresh Actie.

Mijn kassabon werkt niet?

Het gebeurt soms dat de scanner de kassabon niet goed of niet volledig kan lezen. Om het probleem op te lossen, kan je deze tips proberen. Vaak lukt het scannen van de kassabon dan wel. Is het probleem dan nog niet opgelost? Gebruik dan het formulier/knop onderaan de pagina waar de tips staan.

Afgelopen

Advertentie: