Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis 1e jaar ANWB Gold Xreditcard
Gratis 1e jaar ANWB Gold Xreditcard
speciaal voor ANWB leden

Betaal snel, simpel en veilig met een ANWB Gold Creditcard, tijdelijk het 1e jaar gratis. Zo zijn vrijwel al je aankopen minimaal 270 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of schade, krijg je je geld terug als een pakket niet aankomt en tot € 2.000,- noodgeld op reis. En omdat je maandelijks het door jou uitgegeven bedrag weer aanvult, is er geen sprake van een lening.

Aankoopverzekering en Aflevergarantie
Bijna iedere aankoop die je doet met je creditcard is dankzij de Aankoopverzekering automatisch verzekerd tegen verlies, diefstal en schade. Gaat de vliegmaatschappij of hotelketen waar je hebt geboekt failliet? Of wordt je bestelde aankoop niet geleverd? Met de Aflevergarantie van een Creditcard krijg je bijna altijd je geld terug.

Geen lening of hoge rente
Omdat je maandelijks het door jou uitgegeven bedrag weer aanvult (dit wordt automatisch van je betaalrekening afgeschreven), is er geen sprake van een lening. Je betaalt er dan ook geen rente over.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: