Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis toegangskaarten Jack's Racing Day 2023
Gratis toegangskaarten Jack's Racing Day 2023

De jaarlijkse Gamma Raciny Day heet voortaan Jack's Racing Day. De eerstvolgende editie vind plaats van vrijdag 11 t/m zondag 13 augustus op het TT Circuit van Assen. Bestel nu jouw toegangskaart en geniet van een dagvullend programma met races, stunts en demonstraties.

Het afgedrukte GRATIS toegangsbewijs geeft op zaterdag 12 of zondag 13 augustus toegang tot de taluds en tribunes rond het TT Circuit Assen.

Paddocktickets

Tegen betaling zijn er ook Paddocktickets verkrijgbaar. Hiermee krijg je toegang tot de paddock. Je kan dan handtekeningen score, bekende racers ontmoeten en alles van dichtbij bekijken. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot de paddock, maar hebben wel een gratis toegangskaart nodig om toegelaten te worden tot het evenement.

Volledig Raceweekend

Jack’s Racing Day is een volledig raceweekend. Vanaf vrijdagochtend trainen de deelnemers voor de wedstrijden. Zaterdag starten de kwalificaties en de eerste races en zondag is een volledige racedag. Op zaterdag en zondag worden de races afgewisseld met demonstraties. Bekijk de tijdschema's voor het volledige programma.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: