Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis toegang Nationale Vuurwerk + Martin Garrix

Gratis toegang Nationale Vuurwerk + Martin Garrix

Gratis toegang Nationale Vuurwerk + Martin Garrix

Het Nationale Vuurwerk wordt dit jaar muzikaal begeleid door wereldster Martin Garrix en live uitgezonden op SBS6. Het vuurwerk is van verre te aanschouwen in de gehele stad, maar is het beste en gratis(!) te bekijken vanaf de Boompjeskade (vanaf 22:30). Op de Boompjeskade tel je samen met 60.000 mensen af naar 00:00 uur!

Matrix Garrix

De vuurwerkshow bij de Erasmusbrug is geprogrammeerd op de muziek van Martin Garrix. De dj heeft een speciale set samengesteld die bestaat uit een mix van zijn grootste hits en nieuwe muziek.

Drie locaties

Het Nationale Vuurwerk zal dit jaar plaatsvinden op drie locaties: Erasmusbrug, Hoek van Holland & Nesselande. Bij Hoek van Holland is de vuurwerkshow ook gratis te aanschouwen. De beste plek om deze show te zien is bij Koningin Emmaboulevard. Ook bij Nesselande is de vuurwerkshow gratis te zien. De beste plek om deze show te bekijken is bij de Siciliëboulevard.

Het Nationale Kinder Vuurwerk

Het Nationale Kinder Vuurwerk is de meest spectaculaire vuurwerkshow voor kinderen in heel Nederland! De adembenemende vuurwerkshow vindt plaats langs de Holland Amerikakade, ter hoogte van de cruise terminal, op de Kop van Zuid. Om deel te nemen aan dit geweldige evenement, dien je van tevoren gratis tickets te hebben gereserveerd. Het terrein opent zijn deuren om 18:00 uur, waar bezoekers kunnen genieten van activiteiten, waaronder een ontmoeting met de TV sterren Peppa Pig en Bing & Flop. Om 19:00 uur gaat de kindervuurwerkshow van start, waarmee een geweldige ervaring voor ouder en kind wordt gegarandeerd.

De gratis kaarten voor Het Nationale Kinder Vuurwerk zijn uitverkocht!

Afgelopen

Advertentie: