Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis vandeStreek Klophopstekje t.w.v. € 9,95
Gratis vandeStreek Klophopstekje t.w.v. € 9,95

Dichtbij de vandeStreek brouwerij ligt de vandeStreek hoptuin (in Stadstuin Klopvaart), waar ze sinds een aantal jaar hun eigen hopras de Klophop groeien. De Klophop verbouwen ze echter niet alleen! Ieder voorjaar verstekken ze de planten uit de tuin en verspreiden ze Klophop stekjes onder de thuis-hopboeren, bierliefhebbers en horecazaken zodat iedereen kan meeplanten aan de grootste hoptuin van Nederland.

Gebruik de code KLOPHOP24 voor 100% korting op je hopplantje. Je kan het hopstekje daarna gratis ophalen bij de vandeStreek brouwerij (openingstijden) of het Proeflokaal (openingstijden), beide te vinden op Ontariodreef 43, Utrecht. De verzending is niet gratis.

  • Word onderdeel van 𝗱𝗲 𝗴𝗿𝗼𝗼𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗵𝗼𝗽𝘁𝘂𝗶𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱.
  • Meld je aan en ontvang in het voorjaar je gratis hopstekje.
  • Plant het in je tuin, op je balkon of bij je werk
  • Zie je 𝗞𝗹𝗼𝗽𝗵𝗼𝗽 𝗴𝗿𝗼𝗲𝗶𝗲𝗻! (Het is super makelijk)
  • Breng je hop mee naar het 𝗼𝗼𝗴𝘀𝘁𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 op 𝟭𝟰 & 𝟭𝟱 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿!
  • Geniet van bier gebrouwen met 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗞𝗹𝗼𝗽𝗵𝗼𝗽!

Mededeling: Bij een eerdere actie dit jaar beloofde ze dat het plantje gratis werd toegestuurd. Helaas komen ze deze belofte niet na omdat ze te veel aanvragen hebben gehad.

Let op: Hop woekert ontzettend. Zet je de plant in de volle grond, dan is het raadzaam om de plant zoveel mogelijk te begrenzen.

Bezoek actie
Werkt de link niet of klopt er iets niet?
Voor ons is het niet altijd duidelijk wat er mis is met de actie. Een korte uitleg helpt daarbij! Geef aan wat er niet klopt via het contactfomulier. Vergeet niet om te melden om welke actie het gaat.
De reden van de foutmelding:Advertentie: