Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Gratis voorpremière 'Invasie'

Gratis voorpremière 'Invasie'

Gratis voorpremière 'Invasie'

Ben je benieuwd of een carrière bij de Marine iets voor jou is? Meld je snel aan voor de voorpremière van de film ‘Invasie’ en ontdek het zelf. Locaties: Alkmaar, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle.

Infoavond

Heb jij altijd al willen ervaren hoe het leven aan boord van een marineschip is? En ben je nieuwsgierig naar het uitdagende werk van een marinier? Grijp dan nu je kans om vanuit je bioscoopstoel deze unieke wereld te beleven! Tijdens deze infodag maak je kennis met de wereld van de Marine en zie je als een van de eersten de nieuwe speelfilm ‘Invasie', een film die je meeneemt naar het hart van onze missies en laat zien wat het echt betekent om bij de Marine te werken. Na de film is er gelegenheid om al je vragen te stellen.

Programma

Nadat je je stoeltje hebt gevonden in één van de bioscopen starten ze met een voorlichting over de Marine. Ze vertellen je alles over de opleidingen, de verschillende functies én de werkzaamheden die daarbij horen. Daardoor kom jij erachter welke functie bij jou past, aan welke eisen je moet voldoen en hoe je kunt solliciteren. Vervolgens is het tijd voor actie. De film “Invasie” gaat je een goed beeld geven van hoe het leven er bij de Marine uitziet. De dag sluit af met een sessie waarbij je al je vragen kunt stellen.

Afgelopen

Advertentie: