Allesvoorniks.nl

elke dag de nieuwste gratis producten
Geld Terug Actie: Gratis Always Cotton Protection

Geld Terug Actie: Gratis Always Cotton Protection

Geld Terug Actie: Gratis Always Cotton Protection

Probeer nu gratis Always Cotton Protection Inlegkruisjes of Maandverband. Download de Tikkie app, en bekijk onder ‘Acties’ deze actie. Tip: Is de actie niet zichtbaar, bezoek dan de actie via Allesvoorniks op een mobiel.

Download de Tikkie app, en bekijk onder ‘Acties’ deze actie. Koop Always Cotton Protection Inlegkruisjes of Maandverband bij een deelnemende winkel. Scan de kassabon met de Tikkie app. De terugbetaling zal binnen 5 seconden gedaan worden. 

Deze actie loopt t/m 30 juni 2023, maar zodra de maximaal te vergeven actiekortingen van 10.000 is bereikt, kan de actie stopgezet worden. Indien dit het geval is zal dit gemeld worden in de Tikkie app. Dit zijn de actievoorwaarden van de Always Cotton Protection Actie.

Deze actie was eerder actief  (27 maart t/m 14 mei 2023). Je kan alleen meedoen als je nog niet eerder aan deze geld terug actie hebt meegedaan. Als de actie zichtbaar is in de app, kan je waarschijnlijk zonder problemen opnieuw meedoen.

Let op: Online aankopen zijn uitgesloten van deze actie! Max 1 actie per bon.

Mijn kassabon werkt niet?

Het gebeurt soms dat de scanner de kassabon niet goed of niet volledig kan lezen. Om het probleem op te lossen, kan je deze tips proberen. Vaak lukt het scannen van de kassabon dan wel. Is het probleem dan nog niet opgelost? Gebruik dan het formulier/knop onderaan de pagina waar de tips staan.  Je kan ook contact opnemen met Tikkie via Whatsapp.

Afgelopen

Advertentie: