logo

De nieuwste gratis producten en spullen

gratis product Gratis Snack voor je Huisdier + Kans op prijzen
gratis producten
Krab en win met deze actie van Welkoop. Het krablot zit in het folderpakket, maar je kan ook online meedoen. Je maakt dan kans op een jaar lang gratis voer (25x), een Beeztees huisdierenpakket (750x) of een gratis dierensnack (50.000x). Tot uiterlijk 5 oktober kunnen de prijzen in een Welkoop-winkel worden opgehaald.
privacy
 
 
gratis product Gratis het officiële Market Garden Vijfje
bijna gratis
Ruil € 5,- om voor het Market Garden Vijfje (wettig betaalmiddel). Deze officiële herdenkingsmunt is zojuist voor het eerst geslagen tijdens de herdenking van de Airborne landing. Door de gelimiteerde oplage van 60.000 kan de verzamelwaarde flink stijgen. De extra vragen tijdens het bestellen kan je beantwoorden met: 'NEE, BEDANKT'. Voor de verzending betaal je € 1,95.
privacy
 
 
gratis product Gratis Inbraakchecker
gratis producten
In de winter stijgt het aantal inbraken met tientallen procenten. Bereken gratis hoe groot het risico is dat er bij jou wordt ingebroken. Na de uitslag heb je de optie om gratis meer informatie aan te vragen over de hoe je het beste jouw huis kan beveiligen of een brochure aan te vragen.
privacy
 
 
gratis product Gratis Coop Boodschappenpakket t.w.v. € 50,-
gratis producten
Plaats t/m zondag 6 oktober 2019 als nieuwe Coop.nl klant 2 bestellingen en ontvang een gratis boodschappenpakket t.w.v. € 50,- bij je derde bestelling (je krijgt hiervoor een unieke code van Coop). Bestellen kan vanaf € 40,-. Vanaf € 70,- is de bezorging gratis of bij aankoop van actieproducten.
privacy
 
 
gratis product Gratis Fruit, Noten of Groenten plukken
gratis producten
De Wildplukwijzer toont allerlei openbare fruitbomen en -struiken, notenbomen en groenteplanten bij jou in de buurt en in de rest van Nederland.
privacy
 
 
gratis product Gratis deelnemen ING Wilde Buiten Dagen
gratis producten
Meld je gratis aan voor de ING Wilde Buiten Dagen bij een van de 11 locaties (13 t/m 24 oktober). Klimmen, klauteren, sporen zoeken, slootje springen, wild spotten. Alles om een boswachter van OERRR te worden. De beschikbare activiteiten zitten erg snel vol, wees er op tijd bij!
privacy
 
 
gratis product Vakantiewerk of bijbaan als Postbezorger bij Sandd
geld verdienen
Sandd zoekt postbezorgers. Bij deze bijbaan werk je een paar uurtjes vanuit huis, bepaal je je eigen werktijden en kijkt er niemand over je schouder mee. Deze leuke bijbaan is geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar. Sandd past het minimumloon vanaf 23 jaar ook toe voor leeftijden jonger dan 23 jaar.
privacy
 
 
gratis product Vakantiewerk of bijbaan als Postbode of voorbereider
geld verdienen
PostNL is op zoek naar (parttime) postbodes en postvoorbereiders. Vul bovenin de site je postcode in om direct de wijken bij jou in de buurt te zien. Deze leuke parttime bijbaan is voor een paar uur per dag, waarbij je voldoende vrije tijd overhoudt. Een CV uploaden is niet nodig.
privacy
 
 
gratis product Gratis 2e & 3e artikel bij Deskbed Discounter
korting
Het is 3 halen 1 betalen bij Dekbed-Discounter. Alle combinaties in actiecategorie zijn mogelijk (o.a. klamboes, dekbedovertrekken, hoeslakens, slopen, dekbedden). De 2 goedkoopste producten zijn gratis, dit is zichtbaar in je winkelmandje.
privacy
 
 
gratis product Gratis Raceauto Max Verstapen bekijken bij Jumbo
gratis producten
Heb jij de raceauto van Max Verstappen al gezien? Tot 29 september rijdt een vrachtwagen door het land met daarin de auto van Max. Bekijk het tourschema.
privacy
 
 
gratis product Gratis Windmolenpark in Tilburg bezoeken
gratis producten
Bezoek op zaterdag 5 oktober gratis het Windmolenpark De Spinder in Tilburg. Het wachtwoord is: SPinder (hoodlettergevoelig). De bouwplaats is éénmalig te bezoeken voor publiek. Je kan dan alle onderdelen van de windturbines van dichtbij zien en 1 molen zal naar verwachting al staan.
privacy
 
 
gratis product Gratis Onzichtbaar Hoortoestel testen
gratis producten
Hoor jij steeds slechter? Test gratis en vrijblijvend 14 dagen lang een vrijwel onzichtbaar hoortoestel bij Schoonenberg. Ook als je al een hoortoestel hebt kan je jezelf aanmelden. Deze actie is voor 50+.
privacy
 
 
gratis product Gratis Vivara Najaarsmagazine + 'Gratis Inspiratie Bewaargids
gratis producten
Het nieuwe Vivara najaarsmagazine 'Meer leven in uw tuin' is uit. Boordevol ideeën, tips en leuke producten om jouw tuin of balkon ook in de herfst en winter diervriendelijk in te richten. Tevens krijg je er de Vivara inspiratiegids bij. In deze handige bewaargids ontdek je stap voor stap hoe je op een verantwoorde manier tuindieren kan helpen. Dit is een mooi naslagwerk dat het hele jaar van pas komt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om een 10% kortingscode te ontvangen.
privacy
 
 
gratis product Gratis Lotto GeluksLot (+ kans op Jackpot van 4,9 miljoen!)
gratis producten
Speel (weer) éénmalig gratis en vrijblijvend mee met de Lotto. Je kan zelf 6 cijfers uitkiezen. Je maakt nu kans op veel prijzen een Jackpot van 4,9 miljoen! Bij de vorige trekking waren er maarliefst 185.238 gewonnen prijzen. Volg na aanmelding de instructies in de e-mail die je ontvangt, om de deelname te bevestigen.
privacy
 
 
gratis product Gratis in september meespelen met Nationale Postcode Loterij + Meespelen Miljoenenjacht TV Show
geld verdienen
Speel gratis mee met de september trekking van de Nationale Postcode Loterij én doe gratis mee met de Miljoenenjacht TV Show (met 5x kans op € 5.000.000,- bij het Gouden Koffer Spel). Je speelt mee zolang je zelf wilt. Tip: Des te eerder je aanmeldt, des te meer tv shows je meespeelt.
privacy
 
 
gratis product Gratis 'Lieve' Greetz kaart t.w.v. € 2,85 + Postzegel
gratis producten
Gebruik de kortingscode DELAKAART om een gratis 'Lieve' kaart te versturen bij Greetz. Zit je bij de eerste 5.000 dan is de postzegel ook gratis.
privacy
 
 
gratis product Gratis 1 jaar Business Traveller Magazine t.w.v. € 42,95
gratis producten
Ontvang één jaar gratis het Business Traveller magazine t.w.v. € 42,95. Met Business class reviews, zakelijk reisnieuws, de laatste in the know bestemmingsinformatie, hotelupdates en een klein vleugje lifestyle.
privacy
 
 
gratis product Gratis 10 nummers FiscAlert (met handige info over Prinsjesdag)
gratis producten
Ontvang 10 nummers van FiscAlert. In het laatste nummer staan bijvoorbeeld tips voor studenten en of je alle toeslagen benut. In het nieuwe nummer kan je handige informatie vinden over Prinsjesdag. Verder zeer handige tips en informatie over sparen, hypotheken, pensioen, beleggen, schenken, erven, Belastingaangifte, etc.). Het mooie is dat je na afloop zelf bepaalt wat jou de 10 nummers waard zijn geweest, na afloop ontvang je namelijk een blanco acceptgiro.
privacy
 
 
gratis product Geld Terug Actie: Campina Dringyoghurt met een Vleugje
geld terug actie
Probeer gratis Campina Drinkyoghurt met een Vleugje 1L. Je hebt keuze uit de volgende varianten: Aardbei Framboos, Vanille, of Kokos. De actieverpakking is te herkennen aan de 'probeer gratis' tekst aan de voorkant van de verpakking. Deze actie loopt t/m 18 oktober. Mededeling: Deze actie is tijdelijk niet zichtbaar, vanaf 24 september weer zichtbaar!
privacy
 
 
gratis product Zeer voordelig Unlimited 4G Data/Bel/SMS bij Tele2
korting
Tele2 heeft nu hele voordelige 4G Sim Only Abonnementen (of in combinatie met een nieuwe mobiel, bijvoorbeeld de iPhone 11). Je betaalt voor een onbeperkte Unlimited Databundel slechts € 20,- per maand! Unlimited Bel/SMS voor slechts € 5,-. Nummberbehoud is gratis.
privacy
 
 
gratis product Gratis 2 maanden Disney+
gratis producten
De nieuwe Disney+ streamingdienst is nu beschikbaar in Nederland. Met onbeperkte toegang tot films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. T/m 12 november kan je gratis gebruik maken. Na de proefperiode betaal je € 6,99 per maand. Uiteraard kan je ook eerder opzeggen voordat betaalperiode ingaat. Mocht je liever naar Disneyland Parijs gaan, dan is dit een mooie aanbieding: tot 25% korting + gratis ontbijt en diner.
privacy
 
 
gratis product Gratis Etos-tas 'Telt shoppen ook als cardio?'
gratis producten
Activeer de stappenteller in de Etos app (Android - Apple iOS). Je moet hiervoor wel eerst een 'Mijn Etos'-account aanmaken waarbij je een digitale klantenkaart ontvangt. De stappenteller draait op de achtergrond, en telt net wat sneller dan je werkelijke gelopen stappen. Bij een x-aantal mijlpalen krijg je een verrassing / gratis producten. Zo krijg je op dit moment bij 70.000 stappen een leuke Etos-tas met de tekst 'Telt shoppen ook als cardio?'.
privacy
 
 
gratis product Maak kans op een Douwe Egberts Blik vol Koffie t.w.v. € 125,-
winnen
Binnenkort is het weer Burendag! Drink je wel eens koffie met jouw buren? Beantwoord deze vraag en maak kans op een Douwe Egberts Blik vol Koffie t.w.v. € 125,- (10x). Deze actie is in kader van de jaarlijkse Burendag, georganiseerd door het Oranje Fonds samen met Douwe Egberts.
privacy
 
 
gratis product Gratis Popronde Muziekfestival (t/m 30 november)
gratis producten
Popronde is een landelijk reizend festival dat jaarlijks plaatsvindt in een 41-tal steden door het hele land. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia (cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs). De Popronde is in elke stad gratis toegankelijk. Kies in het menu voor 'Steden'.
privacy
 
 
gratis product Spaaractie: RB15 Max Verstappen Raceauto bij Jumbo
bijna gratis
Bij Jumbo kan je nu sparen voor de RB15 raceauto van Max Verstappen. Deze krijg je voor € 4,99 met een volle spaarkaart. Deze spaaractie loopt t/m dinsdag 1 oktober 2019, zolang de voorraad strekt. Bij Jumbo kan je ook online je boodschappen bestellen. Zo betaal je geen bestelkosten bij aankoop van diverse producten en is afhalen tijdelijk gratis op dinsdag, woensdag en donderdag.
privacy
 
 
Pagina 1 van 18   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende >
    VEELGESTELDE VRAGENSTUUR EEN TIP INCONTACT
    COPYRIGHT © 2000 - 2019 • SITEMAPRSSLINKSPRIVACY & COOKIEBELEIDDISCLAIMER

    rss bestand