logo

De nieuwste gratis producten en spullen

gratis product Gratis brocures Well-Fair AquaBreeze, AquaSun en Douche-wc
gratis producten
Blijf langer zelfstandig thuiswonen met de Well-Fair AquaBreeze (drogen met warme lucht in plaats van handdoek), Well-Fair AquaSun (warmtelamp voor sneller herstel spieren en gewrichten) en Douche-wc. Kies zelf welke brochure je wilt ontvangen, alle drie tegelijk kan ook.
privacy
 
 
gratis product Gratis Stibat Halloween-tas
gratis producten
Batterij.. of je leven! Ga je tijdens Halloween langs de deuren voor snoep? Zamel dan ook meteen lege batterijen in met de Stibat Halloween-tas. Er zijn 1.000 tassen beschikbaar. Je ontvangt op vrijdag 26 oktober per e-mail bericht of je een inzameltas hebt gewonnen.
privacy
 
 
gratis product Gratis Verkade Kletskoek t.w.v. € 1,39
geld terug actie
Verkade is opzoek naar 15.000 personen die gratis de nieuwe Verkade Kletskoek willen uitproberen. Er zijn 3 verschillende combinaties: Peer-Kaneel, Gember-Citroen en Honing-Appel. Als je tot de geselecteerde testers behoort, ontvang je binnenkort een e-mail met meer informatie. Mededeling: De actie werkt mogelijk niet via een mobiel of tablet, gebruik in dat geval een laptop of vaste computer.
privacy
 
 
gratis product Gratis 1e maand meespelen in de BankGiro Loterij
geld verdienen
Speel de eerste maand gratis mee in de BankGiro Loterij t.w.v. € 13,50. Elke dag is er een winnaar van € 10.000,-, elke week van € 100.000,-, en elke maand van € 1 miljoen. Je krijgt ook een gratis VIP-kaart (hiermee krijg je o.a. gratis onbeperkt toegang tot 50 top musea + tot 50% korting op dagjes en avondjes uit). Je speelt mee zolang je zelf wilt.
privacy
 
 
gratis product Gratis activiteiten tijdens 'Week van Ons Water'
gratis producten
Tijdens de 'Week van Ons Water' (17 t/m 24 oktober) zijn er diverse gratis evenementen waar je naar toe kunt, zie wat er elke dag wordt gedaan om ons water schoon te houden. Voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Tip: Gebruik de kleine pijltjes bij de dag van je keuze om alle activiteiten te bekijken.
privacy
 
 
gratis product Gratis Kraskaart met kans op leuke prijzen (o.a. 1 minuut gratis winkelen, gratis boodschappen, verblijf in boomhut, elektrische fiets, etc.)
winnen
Schrijf je in voor de COOP nieuwsbrief en kras wekelijks de kraskaart open. Kras je 3 dezelfde dieren dan win je een leuke prijs! Zo maak je kans op 1 minuut gratis winkelen, een verblijf in een boomhut of vakantiewoning, een elektrische fiets van Stella of één van de 100 andere prijzen!
privacy
 
 
gratis product Gratis Montèl Woonmagazine t.w.v. € 5,95
gratis producten
In het Montèl Woonmagazine t.w.v. € 5,95 vind je de laatste trends op woongebied en de leukste ideeën voor thuis. Het nieuwe magazine telt 136 pagina's en je ontvangt het al binnen drie dagen thuis.
privacy
 
 
gratis product Gratis Keukenboek + Kans op SMEG Koelkast t.w.v. € 799,-
gratis producten
Bestel het vernieuwde Mandemakers Keukenboek en maak kans op een SMEG Koelkast t.w.v. € 799,-. Laat je inspireren door de allernieuwste ontwikkelingen en dé nieuwste trends op keukengebied. Het is ook mogelijk gratis online een 3D ontwerp te maken, ook dan maak je kans op de SMEG Koelkast.
privacy
 
 
gratis product Gratis brochure Stella E-Bikes + Win een E-Bike
gratis producten
Lees alles over de Stella e-bikes in de nieuwe brochure, met ruim 40 pagina’s vol inspiratie. Je krijgt de brochure thuisgestuurd en je hebt de mogelijkheid om deze alvast digitaal te bekijken. Bovendien maak je kans op e-bike.
privacy
 
 
gratis product Gratis samplepakket Remia's Legendary Real Tasty Mayonaises
gratis producten
Vraag een gratis samplepakket aan van Remia's Legendary Real Tasty Mayonaises. Dit zijn de smaken die je krijgt: Garlic-Sriracha, Rosemary-Seasalt, Black Truffle. Update: Er is weer nieuwe voorraad.
privacy
 
 
gratis product Gratis Krant naar keuze + Gratis 1/5 Staatslot
bijna gratis
Lees gratis jouw favoriete krant 5 weken lang en ontvang een gratis 1/5 Staatslot. Je ontvangt de krant naar keuze 6 dagen per week in de brievenbus én je hebt de mogelijkheid om hem digitaal te lezen. Voor de bezorging betaal je slechts 1,- per week. Dit proefabonnement stopt automatisch.
privacy
 
 
gratis product Gratis Zespri Kiwi Smoothie + Activiteiten
gratis producten
Op Utrecht Centraal, tussen spoor 18/19 en 20/21 is het Zespri Happiness Fuel Station geopend. Deze kan je t/m zondag gratis bezoeken voor leuke activiteiten en een gratis kiwi smoothie. T/m vrijdag van 8.00 tot 20.00. Zaterdag van 10.00 tot 18.00. Zondag van 12.00 tot 16.00.
privacy
 
 
gratis product Gratis Producten bij inlevering HEMA punten
gratis producten
Toevallig HEMA punten gespaard? Lever ze dan t/m 4 november in voor gratis producten: Gratis Foamer met unieke tompouce geur, Gratis Gezichtsolie, Gratis Handdoek, Gratis Hotdog, Gratis Koffie/Thee of doneer je punten aan de Voedselbank. Verder zijn er diverse Herfstaanbiedingen en zijn er producten in de sale met hoge kortingen.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer Eva Magazine t.w.v. € 4,50
gratis producten
In het Eva Magazine staan eerlijke en kwetsbare verhalen, diepte-interviews, achtergronden en natuurlijk lekker veel lifestyle en fashion. Verder bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden, zoals geloofs- en levensvragen, maar ook rubrieken over mode, verzorging, koken, natuur en uitgaan. Vraag een gratis proefnummer aan.
privacy
 
 
gratis product Gratis Hornbach Kinderwerkplaats
gratis producten
Een aantal keer per jaar is de Kinderwerkplaats bij Hornbach van 10:00 tot 16:00 geopend. Jouw kind kan dan lekker knutselen terwijl jij rustig kunt winkelen. Op 20 oktober: Pompoen lantaarn maken voor Halloween, 24 november: Sinterklaas in de vestiging + Kinderwerkplaats Sinterklaas, 15 december: Kerstknutselen.
privacy
 
 
gratis product Win jouw eigen Verlanglijstje bij Intertoys t.w.v. € 449,-
winnen
Het nieuwe Intertoys Speelboek is uit. Met meer dan 1.200 ideeën voor op je verlanglijstje. Er staan ook leuke doe-opdrachten in het Speelboek. Maak jouw eigen verlanglijstje en maak kans om alle 10 de cadeautjes op dit lijstje te winnen. De maximale waarde die je kunt winnen is € 449,-. Elke week is er één winnaar, in totaal zijn er 8 prijswinnaars.
privacy
 
 
gratis product Gratis sample Purina Dentallife
gratis producten
Dentalife reinigt moeilijk bereikbare tanden van jouw hond. Klik buiten de video en daarna op de knop 'registreren' om een sample aan te vragen. Als je problemen ondervindt met het aanvragen, gebruik dan een vaste computer of laptop. Voor deze actie heb je een Facebookaccount nodig. Er zijn 10.000 samples beschikbaar.
privacy
 
 
gratis product Gratis Spuitkrijt met Sjabloon 'Zet je licht aan'
gratis producten
Vraag een gratis sjabloon met spuitkrijt aan en krijt op 27 oktober 'Zet je licht aan' op plekken waar veel fietsers rijden zonder licht. Het spuitkrijt is lichtgevend, is milieuvriendelijk en blijft bij droog weer ongeveer 2 weken zitten. Met 1 bus spuitkrijt kan je ongeveer 7 tags op straat aanbrengen.
privacy
 
 
gratis product Gratis 5 Foto's afdrukken via fotokiosk bij Kruidvat
gratis producten
Druk gratis 5 foto's (10x15cm) af bij de fotokiosk in de Kruidvatwinkel. Neem kortingsvoucher uit de folder mee of print het PDF bestand uit. De foto's worden ter plekke afgedrukt. Je kan de foto's laten inlezen van je mobiel via Bluetooth of vanaf een geheugendrager.
privacy
 
 
gratis product Gratis Vertel. Magazine + 10x kans op Penoza Bordspel, Boer zoekt Vrouw Hand- en Theedoek set en Kookboek
gratis producten
Doe mee met deze prijsvraag en maak kans op 1 van de 10 KRO-NCRV cadeaupakketten (Penoza Bordspel, Boer zoekt Vrouw hand- en theedoek set, BinnensteBuiten Kookboek). Iedere deelnemer krijgt sowieso een gratis proefnummer van het magazine Vertel.. Het goede antwoord is: B.
privacy
 
 
gratis product Gratis proefnummer vakblad IJs!
gratis producten
Vraag een gratis proefnummer aan van het vakblad IJs!, een magazine voor ijsbereiders. Met informatie over verschillende ijssmaken, het ambacht, techniek, achtergrond en productinnovaties.
privacy
 
 
gratis product Gratis 3x Retour met de Valleilijn
gratis producten
Reis nu 3 dagen gratis met de Valleilijn. Dit is de treinverbinding tussen Amersfoort en Ede-Wageningen. De 3-retourenkaart is twee weken geldig vanaf de door jou gekozen datum, de laatst mogelijke reisdag is 30 november.
privacy
 
 
gratis product Win een fantastische vakantie bij Center Parcs Villages Nature Paris
winnen
Wat is de kortste route naar het zwemparadijs? Doe mee met deze prijsvraag van Center Parcs en maak kans op een 4-persoons vakantie in het unieke resort Villages Nature Paris. Dit resort heeft een van de grootste zwemparadijzen van Europa en is vlakbij Disneyland Paris. Het goede antwoord is: B. Tip: Geef aan dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen.
privacy
 
 
gratis product Gratis € 15,- Bol.com Cadeaukaart bij Lotto
geld verdienen
Ga automatisch meespelen met Lotto en ontvang een gratis € 15,- Bol.com Cadeaukaart en maak kans op een Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 1.500,- (of kies voor 10 gratis loten en maak kans op 1 jaar gratis meespelen (10x). De Jackpot is minimaal € 2,5 miljoen. Je speelt mee zolang je zelf wilt.
privacy
 
 
gratis product Gratis KPN Wifi Versterker(s) t.w.v. € 50,-
gratis producten
Heb je internet van KPN? De Wifi Tuner van KPN is een online tool waarmee je zelf de wifi-kwaliteit in je hele huis kunt checken én verbeteren. Zo is het mogelijk dat je gratis nieuwe hardware krijgt zoals een andere Experia box of meerdere wifi versterkers (als de wifi downloadsnelheid onder de 20 Mbit/s is gemeten).
privacy
 
 
Pagina 1 van 21   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende >
    VEELGESTELDE VRAGENSTUUR EEN TIP INCONTACT
    COPYRIGHT © 2000 - 2018 • SITEMAPRSSLINKSPRIVACY & COOKIEBELEIDDISCLAIMER

    rss bestand